استاندار خراسان رضوی: مشهد میزبان دبیرخانه دائمی رویداد ملی بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خواهد شد اعلام آمادگی روسیه برای کمک به ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشته‌شدن ۲ نظامی روس در حمله به یک پایگاه نظامی در سوریه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله راکتی از غزه به اراضی اشغالی (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: «دیپلماسی استانی» از ابتکارات دولت چهاردهم است مخالفت دیوان عالی رژیم صهیونیستی با تصمیم نتانیاهو برای برکناری رئیس شاباک رئیس‌دفتر شهید جمهور: شهید رئیسی «خدایی‌بودن» و «مردمی‌بودن» را در هم آمیخته بود عراقچی: مردم ایران رنج تحریم‌ها را به خاطر غنی‌سازی تحمل کردند ایران با پیشنهاد عمان برای برگزاری دور پنجم مذاکرات با آمریکا موافقت کرد وزیر ارشاد دولت سیزدهم: شهید رئیسی به همه پیمان‌ها و عهد خود با خدا و مردم وفا کرد آزمایش موشک قاره‌پیما آمریکا با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهید رئیسی همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود عمان زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا را اعلام کرد واکنش باکو به اعدام فرد حمله کننده به سفارت این کشور در ایران حرف‌های کمترشنیده‌شده آیت‌الله علم‌الهدی از زندگی شخصی و مدیریتی شهید رئیسی تجمع بزرگ مردم مشهد در نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور+فیلم وزیر خارجه آمریکا: ایران نباید اجازه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند نظم نوین منطقه‌ای هستند پاپ خواستار ورود کمک‌ها به غزه شد زمان سفر پزشکیان به عمان اعلام شد وندی شرمن: متقاعد کردن ایران برای توقف غنی‌سازی امری غیرممکن است تأکید روسیه بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای سرلشکر باقری: انسداد مرز‌های شرقی به منظور مقابله با شرارت‌ گروهک‌های تروریستی است افزایش آمار شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید کرملین بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های راهبردی روسیه و آمریکا شهرک‌نشین‌های صهیونیست مانع ورود کامیون‌های کمک‌های انسانی به غزه شدند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز نگرانی پاپ لئو از اوضاع غزه | درخواست رهبر کاتولیک‌های جهان از رژیم صهیونیستی چه بود؟
سرخط خبرها

وزارت کشور: فردا (یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۱) تمامی ادارات تهران تعطیل است | تصمیمات استانداری توسط وزارت کشور وتو شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۵۳۷۴
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۹
وزارت کشور: فردا (یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۱) تمامی ادارات تهران تعطیل است | تصمیمات استانداری توسط وزارت کشور وتو شد + فیلم
دقایقی پیش، وزارت کشور با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ادارت تهران فردا تعطیل است.

به گزارش شهرآرانیوز، برخلاف اعلام استانداری تهران کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی دولتی استان تهران با حضور یک سوم کارمندان دایر است و مابقی کارمندان دورکار خواهند بود، وزارت کشور با انتشار اطلاعیه‌ای که از شبکه خبر منتشر شده بود، بخش دولتی و خصوصی تهران را فردا یکشنبه تعطیل اعلام کرد.

به نظر می‌رسد انتقادات به تعطیلی بخشی از کارمندان و حضور آن‌ها در فضای اداری سرد، وزارت کشور را نسبت به تعطیلی تمامی ادارات ترغیب کرده است.

فخاری استاندار تهران بعد از این اطلاعیه، در گفتگو با شبکه خبر اعلام کرد: کلیه دستگاه های دولتی و بخش خصوص فردا تعطیل است. 

 مدارس به صورت غیر حضوری برگزار می شود؛ امتحانات پایه دوازدهم برگزار می شود؛ امتحانات دانشگاه طبق برنامه انجام می شود. 

یک سوم شعب بانک ها باز است و مابقی بانک ها تعطیل است.

 حضور یک سوم کارمندان لغو شده است.

تعداد بازدید : 206
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->